Armband Rave set

Armband Rave set

Armband Rave set, een leuke set van 4 kleurrijke armbanden gemaakt van plastic voor een vrolijke look. De Armband Rave set voegt door de kleuren iets extra's to... Lees meer

20746012
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Armband Rave set, een leuke set van 4 kleurrijke armbanden gemaakt van plastic voor een vrolijke look. De Armband Rave set voegt door de kleuren iets extra's toe aan jouw outfit, en is een gemakkelijke accessoire die jij alleen om hoeft te doen. De Armband Rave set bestaat uit 4 armbanden in verschillende kleuren: groen, roze, geel en oranje.

Armband Rave set kopen

De Armband Rave set is een armbanden set met verschillende gekleurde armbanden. De Armband Rave set is een accessoire die je kunt combineren met andere accessoires die je op de PartyCorner webshop kunt vinden. Wil jij meer kleur in je outfit voor een echte party look? Ga dan de Armband Rave set kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.