Neon Armbanden set

Neon Armbanden set

Armbanden set zijn vijftien kunststof armbanden van vijf neon kleuren in één verpakking. De trendy kleuren zijn neon groen, roze, geel, blauw en oranje. De vrol... Lees meer

20997440
Neem contact op voor de levertijd
€5,12 € 3,32 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Armbanden set zijn vijftien kunststof armbanden van vijf neon kleuren in één verpakking. De trendy kleuren zijn neon groen, roze, geel, blauw en oranje. De vrolijke kleuren zorgen gelijk voor een look als jij de Neon Armbanden set combineert met jouw outfit. De Neon Armbanden set is een ideale accessoire voor kleurrijke thema's en feesten.

Productspecificatie Neon Armbanden set
  • Materiaal: kunststof
  • Bestaat uit: 15 armbanden in 5 verschillende kleuren (3 per kleur)
  • Kleur; Neon groen, roze, geel, blauw en oranje
  • Thema: hippie, disco, carnaval

Neon armbanden set kopen

Kruip jij in de huid van een echte hippie? Of ben jij toevallig op zoek naar iets kleurrijks voor de perfecte look? Dan kun jij de Neon armbanden set kopen bij PartyCorner. Je kunt de Neon armbanden set ook combineren met andere kleurrijke accessoires uit ons assortiment, kijk verder op de webshop van PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.