Pruik Marion

Pruik Marion

Ben jij op zoek naar een lange pruik met krullen? Dan is Pruik Marion misschien wel de ideale pruik voor jou. Tover jezelf om tot een krullenbol met deze pruik,... Lees meer

21700020
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€21,95 € 17,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een lange pruik met krullen? Dan is Pruik Marion misschien wel de ideale pruik voor jou. Tover jezelf om tot een krullenbol met deze pruik, en zorg voor een aparte look als jij naar een feest gaat. De Pruik Marion is een bruine lange pruik met glanzende krullen. Pruik Marion is een pruik die voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden zoals 1001 nachten, prinsessen en feeën, films en sterren thema's.

Productspecificatie: Pruik Marion

  • Materiaal: Synthetisch
  • Kleur: Bruin
  • Soort: Lange pruik met krullen
  • Thema: 1001 nachten, prinsessen en feeën, films en sterren

Pruik Marion kopen

Een prachtige krullenbos voor een feest waarmee jij zeker de show steelt en klaar bent voor het feest. Dan kun jij de Pruik Marion kopen die jij gemakkelijk met jouw outfit kunt combineren. Koop de Pruik Marion online of kom deze bekijken in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.