Oogmasker la Patrona

Oogmasker la Patrona

Dit oogmasker la Patrona hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. De specifieke Dia de los Muertos print op het... Lees meer

34163696
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit oogmasker la Patrona hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. De specifieke Dia de los Muertos print op het oogmasker la Patrona is hieraan verbonden. Een mooi kleurrijk oogmasker dat versiert is met meerdere gekleurde pailletten lintjes en roosjes aan de zijkant. Het oogmasker is afgewerkt met aan de buitenkant en rondom de ogen pailletten. Een mooi multi gekleurd oogmasker om jouw Dia de los Muertos" (dag van de doden) kostuum compleet te maken!

Mexicaans Oogmasker

Dit Mexicaans Oogmasker met Dia de los Muertos prints vindt je terug op kleding, decoratiemateriaal, slingers en ballonnen en nog veel meer. Er zijn ook talloze maskers met deze prints. Dit oogmasker la Patrona voor dames heeft een elastieke band die het oogmasker op zijn plaats houd. De prachtige kleurige Dia de los Muertos" prints op een witte ondergrond maken dit masker zo uniek voor dit thema.

Productspecificaties: Oogmasker la patrona

  • Gemaakt van: geplastificeerd kunstof
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto

"Dia de los Muertos" (dag van de doden) masker

Dit kleurrijke "Dia de los Muertos" (dag van de doden) Oogmasker la Patrona voor dames is te koop online bij PartyCorner.nl  Het gemak van dit masker is dat je snel klaar bent voor je feest van "de dag van de doden" Draag hieronder  mooie Dia de los Muertos schoenen met een mooie 3D T-shirt Calaca en je kunt gaan. Je kunt ook langs komen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde, de koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.