Brandvertragend decoratie Dag van de doden

Brandvertragend decoratie Dag van de doden

Voor de liefhebbers onder ons kunnen nog even door, want eigenlijk is Halloween is nog maar het begin! 1 en 2 november wordt de dag van de doden gevierd. Tijden... Lees meer

19075094
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de liefhebbers onder ons kunnen nog even door, want eigenlijk is Halloween is nog maar het begin! 1 en 2 november wordt de dag van de doden gevierd. Tijdens de Dag van de doden kan je de brandvertragende decoratie niet missen.

Geen pompoenen maar de dag van de doden wordt kleurrijk gevierd met doodskoppen. Dag van de doden is een Mexicaanse feest dat iedere jaar word gevierd om de zielen te verwelkomen in hun huizen. Eten en drinken worden als offers geven. Hang deze Brandvertragend decoratie Dag van de doden in het huis om Halloween feest of dag van de doden te vieren.

 Productspecificaties: Brandvertragend decoratie Dag van de doden

  • Maat: 59x48
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Materiaal: kunststof
  • Brandvertragende

Halloween brandvertragende decoratie

Versier je huis of het huis van family of vrienden de Halloween brandvertragende decoratie Dag van de doden decoratie help je daarbij. Bij PartyCorner kan de brandvertragende decoratie dag van de doden online bestelen of offline ophalen.


 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.