Tiara Calavera

Tiara Calavera

Wil jij tijdens de Dag van de doden er geweldig uitzien? Bestel dan de tiara Calavera met prachtige gedecoreerde doodskop met glitters op de tiara met daarbij k... Lees meer

18988018
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,50 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij tijdens de Dag van de doden er geweldig uitzien? Bestel dan de tiara Calavera met prachtige gedecoreerde doodskop met glitters op de tiara met daarbij kleurrijke bloemen en veren rond om het doodskopje in een mysterieuze Dia de los Muertos stijl voorzien van fijnmazige tule aan de voorzijde. Deze dames Tiara Calavera is leverbaar in de maat one size. de tiara is van kunststof.

 De Tiara Calavera de luxe

De Tiara Calavera is een doodskop diadeem om jou de dag van de doden of Halloween kostuum compleet te maken. De Tiara Calavera wordt gedragen door vrouwen tijdens de dag van de doden. Het is mogelijk om de Tiara Calavera online te bestellen of offline in de winkel op te halen in Zaandam.

Productspecificaties: Tiara Calavera

  • One size fits all
  • materiaal: kunstof
  • kleur:zoals op de foto
  • Ook verkrijgbaar in verschillende modellen

De dag van de doden wordt na Halloween gevierd op 1 en 2 november

De dag van de doden wordt na Halloween gevierd op 1 en 2 november. Tijdens de dag van de doden kan de decoratie niet ontbreken om het een extra tintje te geven.  De dag van de doden wordt niet met pompoenen gevierd maar voornamelijk met kleurrijke doodskoppen. Dia de los Muertos is een Mexicaanse feest da elke jaar wordt gevierd om doden te verwelkomen. Het wordt ook wel de dag van de genoemd. Versier jij je huis dit jaar met mooie kleurrijke doodskoppen. Om de doden te laten zien da je gastvrij bent.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.