Tiara Hoge hoed met doodskoppen

Tiara Hoge hoed met doodskoppen

De Tiara Hoge hoed met doodskoppen is speciaal voor Halloween en de dag van de doden. De skeletten op de Tiara Hoge hoed met doodskoppen ook wel Tiara Skull gla... Lees meer

19266498
€4,25 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Tiara Hoge hoed met doodskoppen is speciaal voor Halloween en de dag van de doden. De skeletten op de Tiara Hoge hoed met doodskoppen ook wel Tiara Skull glance genoemd geeft je een angst aanjagende indruk.

De dames mini Hoge hoed versiert met doodskoppen is op een diadeem bevestigd. Kan zowel bovenop het hoofd als schuin op het hoofd gedragen worden.

Je zal zeker opvallen tijdens jouw Halloween of de dag van de doden feest. De Tiara Hoge hoed met doodskoppen is op een diadeem bevestigd. wil je samen met je vriend of partner er is ook een heren variant leverbaar de hoge Mexicaanse hoed zwart.

Productspecificaties: Tiara Hoge hoed met doodskoppen

  • Stof: 100% polyester
  • Tiara:kunststof
  • Maat: One size
  • Kleur: zwart en wit

Tiara Hoge hoed met doodskoppen bestellen

Tiara Hoge hoed met doodskoppen bestellen dat kan bij PartyCorner. Heb je al een heksen jurk of dag van de doen jurk en wil je jouw outfit compleet maken dan kan met de Tiara Hoge hoed met doodskoppen. Voor meer Halloween/dag van de doden artikelen kom dan eens naar onze prachtige winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.