Neon riem

Neon riem

De Disco blacklight neon riemen zijn de meest stijlvolle elementen voor een neon themafeest of bijvoorbeeld de oranje voor Koningsdag. Wij heeft een uitgebreide... Lees meer

35431226
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Disco blacklight neon riemen zijn de meest stijlvolle elementen voor een neon themafeest of bijvoorbeeld de oranje voor Koningsdag. Wij heeft een uitgebreide collectie aan neon kleding en accessoires samengesteld. Deze goedkope neon riem is in 3 kleuren leverbaar: riem neon pink, riem neon groen en riem neon geel. Maak je keuzen als je deze neon tailleriem kopen gaat of draag deze 4 neon riemen samen, je slanke taille komt nog mooier uit.

Goedkope neon riem

Doe deze goedkope neon riem om en het licht licht uit. Jouw blacklight spot kan aan! Trek de champagne maar open en bereid je voor op het geflitst van vele telefoons. Combineer ons neon riemje bij je neon broek en neon shirt en je bent helemaal klaar voor de neon of fluorescerende party met onze goedkope neon riem.

productinformatie: Neon riem

  • Kleur: Riem neon groen
  • Kleur: Riem neon pink
  • Kleur: Riem neon geel
  • Gemaakt van: kunststof
  • Breedte 1,5 cm
  • Maat: one size fits most
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Dames riempje in neon kleuren

Riem neon oranje, Riem neon pink, Riem neon groen, Riem neon geel zijn de 4 Dames riemen in neon kleuren. Deze dames riempje  van ruim een meter lang heeft een breedte van 1,5 cm en een metalen gesp sluiting in hippe neonkleuren draag deze goed zichtbaar op je spijkerbroek of andere neon thema kleding.

 

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.