Neon geel pruik dance

Neon geel pruik dance

Op zoek naar een vrolijke neon gele kleurige pruik? Dan is dit model neon groen pruik dance geschikt voor jou. De neon disco pruiken is een pruik tot op de scho... Lees meer

36690035
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een vrolijke neon gele kleurige pruik? Dan is dit model neon groen pruik dance geschikt voor jou. De neon disco pruiken is een pruik tot op de schouders met een mooie rechte pony. neon groen pruik is verkrijgbaar in nog 3 andere neon kleuren. Een neon geel pruik kopen voor een neon feest of disco avond PartyCorner heeft pruiken in diversen kleuren voor volwassenen en kinderen. Om je zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op, model, kleur, model of lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod online aan neon pruiken tegen lage prijzen!of kom ze passen in onze winkel.

Productspecificatie: Neon geel pruik dance

  • Kleur: geel
  • Soort: neonkleurige pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Thema: disco, films en sterren

Showtime! met deze Dance neon geel pruik op lijkt dat je het kapsel Lady Gaga draagt in haar videoclip van het bekende lied 'Pokerface'. Hierdoor kun je de pruik voor een films en sterren thema gebruiken met nog een beetje een eigen stijl ervan en natuurlijk ook een disco thema vanwege de neon kleur. Bestel deze neon gele pruik online of kom deze passen in de winkel in Zaandam.



De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.