Mannen Admiraal Piraten hoed

Mannen Admiraal Piraten hoed

Heb jij binnenkort een feest en ga jij verkleed als piraat? Dan kun jij misschien wel de Mannen Admiraal Piraten hoed gebruiken om te combineren met jouw pirate... Lees meer

22043502
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij binnenkort een feest en ga jij verkleed als piraat? Dan kun jij misschien wel de Mannen Admiraal Piraten hoed gebruiken om te combineren met jouw piraten outfit. De Mannen Admiraal Piraten hoed is een zwarte stoere piraten hoed en ziet er bijzonder uit door de gouden details erop die de hoed afmaken. Met de Mannen Admiraal Piraten hoed tover jij jezelf om in een gevreesde piraat die in stijl gekleed is.

Productspecificatie Mannen Admiraal Piraten hoed
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zwart met gouden details
  • Soort: piraten hoed
  • Thema: piraten, carnaval, films en sterren

Mannen Admiraal Piraten hoed kopen

Wil jij eruit zien als een piraat in stijl zoals bijvoorbeeld in de bekende films van Pirates of the Caribbean waar Orlando Bloom en Johnny Depp te zien zijn als piraten, dan kun jij de Mannen Admiraal Piraten hoed kopen bij PartyCorner. De hoed maakt jouw party look direct af!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.