Bol lampion rood

Bol lampion rood

Deze bol lampion rood is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de r... Lees meer

9620931
€1,75 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze bol lampion rood is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de rode bol lampion kopen! deze is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 23 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni rood
  • Bestelbaar: in 11 kleuren

In onze site heeft een grote assortiment rode lampionnen en met een snelle levering sturen wij deze bol lampion rood rond naar u toe. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje of penlight batterij kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.