Treklampion rood

Treklampion rood

De papieren treklampion rood in de maat 16 cm rond en 20 cm lang is voorzien van een hanger. Deze Treklampion rood is van papier gemaakt en is in 7 verschillend... Lees meer

9601813
€1,25 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De papieren treklampion rood in de maat 16 cm rond en 20 cm lang is voorzien van een hanger. Deze Treklampion rood is van papier gemaakt en is in 7 verschillende kleuren bestelbaar. Dit zijn in de kleuren geel, roze, paars, groen en oranje.

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 16 cm)
  • lengte maat :20cm
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni gele, roze,paars,rood,groen, en oranje
  • Bestelbaar: in 7 kleuren


Treklampion rood Unicolour (16 cm Ø) is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Leuk om een partytent of feestlocatie te verlichten. Wil je een Lampion rood kopen? Deze is niet de enige kleur treklampion die we hebben. Kijk ook eens bij de rozenblaadjes, ballonnen en slingers, er is veel meer om het geheel te verfraaien.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.