Ketting kruis

Ketting kruis

Ketting kruis is van Plastic gemaakt en door een zwart koortje om je hals te dragen. Onze ketting kruis is niet van echt te onderscheiden koop jij d... Lees meer

619799
Neem contact op voor de levertijd
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ketting kruis is van Plastic gemaakt en door een zwart koortje om je hals te dragen. Onze ketting kruis is niet van echt te onderscheiden koop jij deze ketting dan weet jij dat je met dit symbolen kruis genoeg aandacht krijgt. Ketting kruis is geschikt voor de gelovige maffia baas kostuums of bij onze verschillende priesters carnavals kostuums compleet te maken. In ons assortiment bevinden zich nog veel meer kleding of aanverwante producten om met dit Ketting kruis te combineren.
 
Productspecificaties: Ketting kruis
  • Kleur: Goud
  • Materiaal: Kunstof
  • Maat: One size

Ketting kruis kopen

Wil je op een echte pastoor lijken? dat kan met deze Ketting kruis en ook natuurlijk de onmisbare Pastoor kostuum. Wij hebben een ruim assortiment op onze website waar voor iedereen wel een kostuum tussen zit. Je kunt de Ketting kruis gemakkelijk online bestellen of in onze mooie winkel in Zaandam.

       
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.