Houten priesterkruis

Houten priesterkruis

Ga jij als een echte priester verkleed? Houten priesterkruis de luxe is een Priester ketting met een houten kruis versierd met kraaltjes. Priesters spelen een g... Lees meer

20997326
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij als een echte priester verkleed? Houten priesterkruis de luxe is een Priester ketting met een houten kruis versierd met kraaltjes. Priesters spelen een grote rol in de kerk en zijn te zien in vele films om het kwaad te bestrijden zoals de klassieker The Omen, waar verschillende priesters in te zien zijn. Zij dragen vrijwel altijd ook een priester ketting. Daarom is de Houten priesterkruis een ideale accessoire wanneer jij in de huid kruipt van een priester om jouw outfit af te maken.

Productspecificatie Houten priesterkruis

  • Materiaal: hout
  • Kleur: geelkleurige kralen en houten kruis
  • Thema: religie, beroepen, films en sterren

Houten priesterkruis kopen

Houten priesterkruis kopen bij PartyCorner om jouw priester look af te maken en de look van vele priesters uit films te kopiëren. Geschikt voor de echte priesters!

 Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.