Priester kostuum cadinaal

Priester kostuum cadinaal

Niet zomaar een zwart priester kostuum maar een echt hoge geestelijke lijder van een monsieur kostuum met sjerp doe je rode keppel op en verander jezelf in een ... Lees meer

75808397
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,98 € 19,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Niet zomaar een zwart priester kostuum maar een echt hoge geestelijke lijder van een monsieur kostuum met sjerp doe je rode keppel op en verander jezelf in een hoge geestelijke in de hiërarchie van de Rooms-Katholieke Kerk met dit zwarte priester kostuum cadinaal.

Dit priester kostuum cadinaal. alleen in de maat M/L leverbaar.

Priester kostuum cadinal met keppel. Dit is niet zomaar een zwart priester kostuum afgezet met een rode bies als een echt monsieur kostuum met sjerp en een rode keppel. Alleen het kruisje en sikje ontbreekt, bij dit priester kostuum cadinal maar deze zijn als accessoires verkrijgbaar bij Partycorner.

Priester kostuum cadinal Productspecificaties 

  • Kleur: zwart
  • Maat: M/L
  • Materiaal: polyester
  • Ketting kruis apart verkrijgbaar

Zwart Priester kostuum cadinaal 

Ook voor de heren heeft PartyCorner een groot assortiment aan keuze wat betreft verkleed kostuums voor Halloween en veel meer. Bekijk de online zwart Priester kostuum cadinaal en bestel dit fantastische hoge geestelijke priester kostuum online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.