Kerstman Heren T- shirt

Kerstman Heren T- shirt

Jij gaat in dit kerstman Heren T- shirt naar de kerstfeest en ga je helemaal los!  Wat is er leuker dan iedereen voor de gek te houden in een bijna niet van ech... Lees meer

34426643
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jij gaat in dit kerstman Heren T- shirt naar de kerstfeest en ga je helemaal los!  Wat is er leuker dan iedereen voor de gek te houden in een bijna niet van echt te onderscheiden kerstoutfit. 

Met een kerstman  Heren T-shirt met fotorealistische opdruk van Partycorner.nl

Tover jij je in een mum van tijd om tot een echte kerstman kerstman.

Kijk ook online op onze uitgebreide collectie kerstkleding en accessoires speciaal samengesteld voor jouw. Bestel bij PartyCorner deze kerstman  Heren T-shirt en jouw feest kan beginnen.

Productspecificaties: kerstman shirt

  • Materiaal: 100% polyester,
  • Voorzien van: Realistische foto print
  • Kleur: rood ,wit,zwart in multicolor
  • Ronde hals
  • Maat indicatie: one size M
  • Accessoires: geen
  • Wasvoorschriften: Handwas

Fotorealistische 3D shirt Kerstman

PartyCorner komt met een aantal  nieuwe grappige Fotorealistische 3D shirts  op de markt waaronder deze fotorealistische 3D shirt Kerstman.

Ben jij de kerstman op de kerstborrel dit jaar en wil jij de complimenten voor je geweldige kerst outfit ontvangen, draag dan dit 3D shirt .

Geen traditioneel kerstman pak maar een leuk Fotorealistische 3D shirt  van de Kerstman. Bijkomend voordeel is dat je snel klaar bent en dat je geen kriebeltrui aan hebt maar een zacht T-shirt dat heerlijk comfortabel aanvoelt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.