Foute Kersttrui

Foute Kersttrui

PartyCorner heeft voor jullie voor de Kerstdagen een uitgebreide collectie aan kleding en accessoires samengesteld. Kijk vooral eens online. Je kunt een reuze k... Lees meer

3441641
€41,95 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft voor jullie voor de Kerstdagen een uitgebreide collectie aan kleding en accessoires samengesteld. Kijk vooral eens online. Je kunt een reuze keuze maken uit kleding voor dames en heren en een enorme collectie aan hoeden en petten en diadeems en nog veel meer. Vooral de foute kersttruien zijn een doorslaand succes. Wil jij echt fout gaan in deze foute kerst trui met een aanstootgevende afbeelding, bestel dan deze foute Kersttrui bij PartyCorner.nl. Je hebt het helemaal gemaakt bij je schoonouders, met deze foute Kerst trui aan ben jij de ideale schoonzoon.

Productinformatie: Foute Kersttrui voor heren

  • Materiaal: Polyesther
  • Maat: M, L en XL
  • Kleur: zie foto
  • Print: zie foto
  • Ronde hals
  • Wasvoorschrift: handwas

Foute Kersttrui kopen

Ben jij al tijden op zoek naar een originele kersttrui om iedereen te verrassen tijdens het Kerstdiner dan moet jij deze Foute kerst trui kopen. PartyCorner heeft een geweldige collectie aan kerst truien ingekocht, bekijk het online en laat je verrassen. Deze foute kerst trui is voorzien van een foute en aanstootgevende afbeelding en sexy en erotisch bovendien. Jij wilt toch de ideale schoonzoon zijn, dan moet jij deze foute kersttrui kopen.

Toppers Foute Kersttrui

De kaarten zijn besteld voor de Christmas Party of the Year in december in Ahoy. Het grote sing-a-long event van Rene Froger. Gerard Joling en Rene van der Boom. Zij vieren hun 12.5 jarig jubileum en jij mag daar bij zijn. PartyCorner heeft voor jouw een uitgebreide collectie aan kleding voor dames en heren samengesteld. Bestel deze toppers foute kerst trui en je bent de kerst(b)engel van de avond. Je kunt ook langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzije om onze collectie te zien en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.