Rood kerst pak voor heren

Rood kerst pak voor heren

Dit goedkope Rood kerst pak voor heren bestaat uit een rode colbert met een witte boord en een rode broek en half shirt. De rode kerstmuts hoort er natuurlijk b... Lees meer

32909300
€34,50 € 29,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit goedkope Rood kerst pak voor heren bestaat uit een rode colbert met een witte boord en een rode broek en half shirt. De rode kerstmuts hoort er natuurlijk bij.De rode blazer van dit kerstpak heeft witte nep zakken gecombineerd met  een rode broek. Het is verkrijgbaar in drie maten voor mannen M, L en XL. Schoenen, baard, bril en pruik zijn niet inbegrepen maar wel als accessoires te bestellen.

Waar kan je het Rood kerst pak voor heren kopen

Bij PartyCorner kun je dit Rood kerst pak voor heren kopen. Wij hebben een zeer ruim aanbod kerst kleding kleding voor de Christmas Party of the Year. Rood kerst pak voor heren kopen? Maak direct je pre order en betaal later profiteer van de zeer lage prijs.  

Rood kerst pak voor heren

Productspecificaties

  • Kleur: rood
  • Bestaat uit: Colbert, Broek en kerstmuts.
  • Zonder baardstel, bril en schoenen
  • Maten: M, L en XL
  • Kwaliteit: 100% flannel

kerst pak pluche luxe

Wij hebben verschillende soorten kerstpakken voor volwassenen. Heb jij ook al onze kerstpak pluche luxe gezien? Kijk online bij PartyCorner.nl voor onze uitgebreide collectie aan kerstkleding en accessoires. Speciaal samengesteld voor jouw. Je kunt ook gezellig een bezoek brengen aan onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. Je kunt alles bekijken en passen. De koffie staat altijd klaar.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.