Jason masker online kopen

Jason masker online kopen

Het Jason masker  van het Jason ijshockey kostuum vind je nergens zo goedkoop. Met een shirt bij het masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. In ee... Lees meer

55327367
€5,50 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Jason masker  van het Jason ijshockey kostuum vind je nergens zo goedkoop. Met een shirt bij het masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. In een Friday the 13th outfit ben je met Halloween de schrik van elk Halloween en horror feest! neem je puck mee en schuif hem er in maar begeef je niet op glad ijs.

Productspecificatie: Jason masker

  •     Kleur: Wit met rode versiering
  •     Masker: kunststof
  •     leeftijd: 14 jaar en ouder

Jason masker online bij PartyCorner.

Het Jason masker  geeft je de mogelijkheid om te kruipen in het lijf van Jason Voorhees. Gecombineerd met een hockeystick zal iedereen denken dat de film Friday the 13th werkelijkheid is geworden. Bekijk onze vele andere accessoires op PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je ook Jason masker kopen kunt.

Het Jason masker combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met dit Jason masker zoals de nep horror kettingzaag en andere nep wapens en nep bloed on jouw outfit compleet te maken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.