Dames Friday the 13th kostuum

Dames Friday the 13th kostuum

Dames Friday the 13th kostuum (ook bekend als Friday the 13th kostuum van Jason ijshockey kostuum) vindt je nergens zo goedkoop. Met dit zwarte jurkje en masker... Lees meer

16502380
€23,95 € 21,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Friday the 13th kostuum (ook bekend als Friday the 13th kostuum van Jason ijshockey kostuum) vindt je nergens zo goedkoop. Met dit zwarte jurkje en masker van het Dames Friday the 13th kostuum speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. De afgebeelde machete hebben wij ook in het assortiment en is apart bestelbaar.

Productspecificaties Friday the 13th kostuum:

  • Kleur: zwarte jurkje met rode v-hals en witte cijfers
  • Masker: kunsstof
  • Materiaal: 100% polyester
  • Inclusief: ijshockey jurkje en masker
  • Maat: M 38/40 en L 40/42

Dames Friday the 13th kostuum

Friday the 13th pak geeft je de mogelijkheid om te kruipen in het lijf van Jason Voorhees. Gecombineerd met een hockeystick zal men denken dat de film Friday the 13th werkelijkheid is geworden. Bekijk onze vele andere accessoires op PartyCorner de website zelf of kom Dames Friday the 13th kostuum bekijken in onze winkel in Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.