Dames Chucky kostuum

Dames Chucky kostuum

De Chucky kostuum is een favoriete Halloween kostuum voor de liefhebbers die houden van terreur, maar ook degenen die zich graag verkleden! Om die redenen is he... Lees meer

15732860
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Chucky kostuum is een favoriete Halloween kostuum voor de liefhebbers die houden van terreur, maar ook degenen die zich graag verkleden! Om die redenen is het tijd om te gaan kijken bij de originele kostuums van PartyCorner. Het Chucky kostuum dat iedereen angst aan zal jagen. Halloween Chucky kostuum is bestelbaar in verschillende maten bestaande uit shirt en jurkje. De Pruik, mes, kousen en schoenen zijn apart bestelbaar.

Productspecificatie Chucky kostuum:

  • Kleur: blauw/grijs
  • Maat: M en L
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: shirt en jurkje
  • Exclusief: pruik, mes, kousen en schoenen

Chucky kostuum kopen

Het Chucky kostuum kopen? Dat kun je online doen bij PartyCorner. Ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam waar je de gehele collectie kunt bekijken en zelf samen kunt stellen. Want behalve de Chucky kostuum hebben wij nog veel meer kostuums voor jong en oud.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.