Nep horror kettingzaag

Nep horror kettingzaag

In de horror films zoals deTexas Chainsaw 3 D is het meest populairste gereedschap natuurlijk de Horror kettingzaag zoals bij Chainsaw Massacre. Wij hebben een ... Lees meer

7349670
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In de horror films zoals deTexas Chainsaw 3 D is het meest populairste gereedschap natuurlijk de Horror kettingzaag zoals bij Chainsaw Massacre. Wij hebben een kopie van deze Horror kettingzaag in ons assortiment, deze is ideaal te gebruiken tijdens Halloween. Heb jij een leuke Halloween outfit maar is die nog niet helemaal compleet? Bij PartyCorner hebben wij nu de leukste Nep wapens zoals deze nep Horror kettingzaag

Zo gek je maar kunt bedenken bijvoorbeeld hamers, bijlen of knuppels. Maak gauw jouw outfit compleet en bestel snel onze demontabele horror kettingzaag online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificatie nep horror kettingzaag

  • Materiaal: 100% polyurethane foam
  • Afmeting: 53 cm
  • Bewerkt met nep bloedsporen
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Imitatie nep Horror kettingzaag

Horror kettingzaag ook wel Horror Chainsaw genoemd is niet alleen in de horror films te zien. De van schuimrubber gemaakte Imitatie nep horror kettingzaag, die niet van het echt is te onderscheiden kan ook jij nu in je handen houden en iedereen de schrik aanjagen.

Halloween horror kettingzaag kopen

PartyCorner heeft diverse Halloween accessoires die bij jouw horror outfit passen, deze kun je vinden op de site. Bekijk ook de dames en heren duivels kostuums, vampier kostuums en nog andere demonen kostuums waar wij over beschikken om je Halloween horror kettingzaag mee te combineren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.