Hakbijl Skullsmashe online kopen

Hakbijl Skullsmashe online kopen

Middeleeuwse slagers hakbijl Skullsmashe is niet van echt te onderscheiden. Durf je met dit hakmes rond te lopen(op een feest) in je horrorkleding vol met ons n... Lees meer

7350151
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Middeleeuwse slagers hakbijl Skullsmashe is niet van echt te onderscheiden. Durf je met dit hakmes rond te lopen(op een feest) in je horrorkleding vol met ons nepbloed? Met deze Horror hakbijl verschijning gaan alle griezels op de loop.

Deze exacte kopie van de slagershakmes zorgt ervoor dat jij de juiste horror accessoires tijdens Halloween of een horror feest hebt. gebruik deze neppe Hakbijl Skullsmashe  Halloween decoratie dan ook echt alleen in een veilige omgeving en ga er niet buiten mee op straat lopen dit zou voor gevaarlijke omstandigheden kunnen zorgen omdat hij echt lijkt

Productspecificaties: Hakbijl Skullsmashe

  •     Kunststof: hakbijl
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Hakbijl Skullsmashe online kopen.

De Hakbijl Skullsmashe is gewelldig te combineren met veel Halloween artikelen bij PartyCorner en en maakt veel kostuums compleet. Bekijk de hakbijl online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.