Horror hakbijl

Horror hakbijl

Horror slagers hakbijl met bloed is niet van het echt te onderscheiden. Durf je met dit hakmes rond te lopen in je horrorkleding vol met ons nepbloed en deze Ho... Lees meer

7195681
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Horror slagers hakbijl met bloed is niet van het echt te onderscheiden. Durf je met dit hakmes rond te lopen in je horrorkleding vol met ons nepbloed en deze Horror hakbijl verschijning gaan alle mensen op de loop.

Deze exacte kopie van de slagershakmes met bloed heb jij de juiste horror accessoires tijdens Halloween of horror feest.

Horror hakbijl

Productspecificaties:

  • kunststof: hakbijl met kunstbloed
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder


Persbericht over Horror hakbijl

De agenten zagen een man tijdens het carnaval gisterochtend terwijl hij op de uitkijk stond tijdens een Halloween optocht. Hij had een horror slagers hakbijl met bloed in de aanslag. Het op een moordwapen lijkend hakbijl bleek een lang fake slagersmes van 53 cm te zijn.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.