Hippie broek met wijde pijpen

Hippie broek met wijde pijpen

Hippie broek is een rode broek met wijde pijpen wat een zeker in de hippietijd veel gedragen werd deze is opnieuw op de markt gebracht. De jaren 60 kleding Hipp... Lees meer

36078782
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hippie broek is een rode broek met wijde pijpen wat een zeker in de hippietijd veel gedragen werd deze is opnieuw op de markt gebracht. De jaren 60 kleding Hippie broek met wijde pijpen in de uni kleur rood zit als gegoten een paar rode hoge schoenen en jij kan met deze hippie kleding verschijnen. Deze Hippie broek met wijden pijpen is in nog 8 anderen kleuren leverbaar en is een broek voor volwassenen.

Productspecificatie: Hippie broek met wijde pijpen

  • Kleur: rood
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco en hippie

Rode disco broek als Hippie broek

Hippie broek met wijde pijpen ook wel als rode disco broek als hippie broek genoemd. Nog een leuk topje en rode hippie laarzen en jij bent met deze rode Disco broek klaar voor ieder disco feest. Door de wijd uitlopende broekspijpen geeft de Hippie broek voor volwassenen de echt disco uitstraling en maakt jou het middelpunt op de dansvloer.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.