Engelen-vleugels rood

Engelen-vleugels rood

Uit de collectie van veren vleugels zijn dit de engelen vleugels rood, die wij al jaren in de collectie hebben, een echte bestseller. De 65cm x 65cm engelen vle... Lees meer

620581
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€12,60 € 8,20 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Uit de collectie van veren vleugels zijn dit de engelen vleugels rood, die wij al jaren in de collectie hebben, een echte bestseller. De 65cm x 65cm engelen vleugels rood worden door elastiek op zijn plaats gehouden.
 
Gebruik de Engelenvleugels rood om jouw outfit af te maken voor een themafeest. De Engelenvleugels rood zijn 65 x 65 cm. Engelenvleugel rood zijn 2 engelen vleugels die van eerste keus geprepareerde vogel veren en verlijmd zijn op een buigzaam frame. Met de Engelenvleugels rood ben jij dus een echte beeldschone engel.

*De engelen vleugels rood zijn gemaakt van veren waar vogels in geen enkele manier voor zijn verwond of gepijnigd.*
 

Engelen vleugels rood Productspecificatie

  • Kleur:rood
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Materiaal:vogelveren op geplastificeerd karton
  • Bestaat uit:1 geheel
  • Maat:(65 x 65 cm)
  • bevestiging door: elastieken banden

Grote engelenvleugels wit worden door elastiek op zijn plaats gehouden 

*De engelen vleugels rood zijn gemaakt van veren waar vogels in geen enkele manier voor zijn verwond of gepijnigd. *Engelenvleugel rood zijn zowel in de maten 50 x 50cm als 65 x 65cm en nieuw 50cmx35cm leverbaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.