Barney Rubble

Barney Rubble

Ben je op zoek naar een Barney Rubble Kostuum van de Flintstones film. Dan ben je bij PartyCorner aan het beste adres. Bij ons vind je de hele familie Flinstone... Lees meer

8568871
€14,95 € 11,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben je op zoek naar een Barney Rubble Kostuum van de Flintstones film. Dan ben je bij PartyCorner aan het beste adres. Bij ons vind je de hele familie Flinstones. zoals fred en Wilma maar natuurlijk ook dit Barney Rubble Kostuum. Ook zijn wij de betty en bambam kostuum niet vergeten. Wij hebben de bekendste tv sterren verkleedkleding zoals Spiderman, Popeye, Transformers, en Batman.en natuurlijk dit leuke Barney Rubble kostuum

Barney Rubble Kostuum is voor heren. Het complete pluche stof Barney Rubble Kostuum bestaat uit een jas, brede polsbanden, pruik en schoen covers.

Productspecificatie:Barney Rubble

  • Kleur: bruin
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat indicatie: one size fits all
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Barney Rubble Kostuum is ideaal te combineren met een bijpassende Barney Rubble latex masker. Ook deze kun je terug vinden in ons webshop of kom kijken in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.