Hartenvrouw kostuum

Hartenvrouw kostuum

Hartenvrouw kostuum omvat een origineel pak in de vorm van een speelkaart met een afbeelding van de hartenvrouw. Als kaart kostuum met de afbeelding van harte v... Lees meer

15974876
€20,50 € 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hartenvrouw kostuum omvat een origineel pak in de vorm van een speelkaart met een afbeelding van de hartenvrouw. Als kaart kostuum met de afbeelding van harte vrouw op de voorkant van het foam schuim outfit heb jij alle troeven in de hand. Harten vrouw kostuum met een klassieke hartenvrouw voor de kaart liefhebber. Er is ook een hartenkoning kostuum om te combineren zo als kaarten duo naar een klaverjas feest te gaan.

Productspecificatie Hartenvrouw kostuum:

  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: voornamelijk zwart/wit
  • Goed te combineren met de koning

Hartenvrouw kostuum

Hartenvrouw kostuum omvat een origineel pak in de vorm van een speelkaart met een afbeelding van de hartenkoningin. Dit pak is ook als harten heer te bestellen bij PartyCorner. Bij ons ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar de meest unieke en te gekke verkleed kostuums!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.