Horror grootmoeders jurk

Horror grootmoeders jurk

Met dit horror Grootmoeders jurk ben je duivels genoeg om de rest van je dagen in de andere wereld door te brengen horror Grootmoeders jurk voor mannen en vrouw... Lees meer

15836514
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit horror Grootmoeders jurk ben je duivels genoeg om de rest van je dagen in de andere wereld door te brengen horror Grootmoeders jurk voor mannen en vrouwen die aan de duistere kant van het leven bevinden. Doe dit horror Grootmoeders jurk aan, en schmink jezelf een beetje grijs wit voor de ultieme horror look. Loop naar het altaar des doods met deze Horror schoonmoeder. Ideaal voor Halloween,Carnaval en horror Festival.

Productspecificatie Horror grootmoeders jurk:
  • Maat: L
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: lange jurk
  • Pruik en mes zijn apart bestelbaar

Grootmoeders lange jurk voor dames en heren

Voor het griezeligste feest van het jaar, wil jij natuurlijk zo duister mogelijk gekleed naar een geweldig Halloween feest. De grootmoeders lange jurk voor dames en heren is een angstaanjagend kostuum die in dit kostuum opzoek zullen gaan naar roodkapje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.