Hartenkoning kostuum

Hartenkoning kostuum

De grappige hartenkoning kostuum als kaart kostuum. De kaart afbeelding op de voorkant van het foam schuim outfit hartenkoning kostuum met een klassieke ha... Lees meer

15965062
€20,50 € 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De grappige hartenkoning kostuum als kaart kostuum. De kaart afbeelding op de voorkant van het foam schuim outfit hartenkoning kostuum met een klassieke hartenkoning voor de kaart liefhebber. Er is ook een hartenvrouw kostuum om te combineren met de hartenkoning kostuum. Zo kun je als kaarten duo naar een poker feest te gaan.

Productspecificatie Hartenkoning kostuum:

  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: voornamelijk zwart/wit
  • Goed te combineren met de koningin

Hartenkoning kostuum

Hartenkoning kostuum omvat een origineel pak in de vorm van een speelkaart met een afbeelding van de hartenkoning. Dit pak is ook als harten vrouw te bestellen bij PartyCorner. Bij ons ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar de meest unieke en te gekke verkleed kostuums!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.