Halloween ronde bril rood

Halloween ronde bril rood

De halloween ronde bril rood ook wel vampier bril genoemd is natuurlijk hoogst nodig tijdens het verkleden als een vampier want zonder een Halloween ronde bril ... Lees meer

52858541
€5,50 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De halloween ronde bril rood ook wel vampier bril genoemd is natuurlijk hoogst nodig tijdens het verkleden als een vampier want zonder een Halloween ronde bril rood op is jouw outfit niet compleet. Het meest eenvoudige mode accessoire voor een thema feest makkelijk op en af te doen.

deze Halloween ronde bril roodkan door de heren en de dames gedragen worden. Het eenvoudige mode accessoire wat een comfortabel dragend gevoel heeft is echt leuk om een thema outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Halloween ronde bril rood

  •     Soort: Thema bril met ronde glazen
  •     Materiaal: metaal bril montuur
  •     Maat: one size fits most
  •     Type: UV400 ultraviolet protectie

Halloween ronde bril rood online verkrijgbaar.

Deze ronde Halloween ronde bril rood is leuk te combineren met witte schmink voor het echte vampier effect. De metalen bril frame is in de maat one size fits all gemaakt de gebruikte ronde glazen geven je voldoende beschermen. bekijk de Halloween ronde bril rood online of kom langs in de winkel van PartyCorner in het centrum van Zaandam. En stel zelf jouw thema outfit samen om er geweldig bij te lopen op het feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.