Pruik Vampier

Pruik Vampier

Pruik vampier is ideaal voor bij een vampieren cape met vampieren tanden en nog veel meer gruwelijke Halloween accessoires.De synthetische pruik is zwart van kl... Lees meer

1143734
€13,50 € 10,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik vampier is ideaal voor bij een vampieren cape met vampieren tanden en nog veel meer gruwelijke Halloween accessoires.De synthetische pruik is zwart van kleur en heeft witte lokken in het midden, ideaal voor als je een griezelige vampier wilt worden. Pruik Vampier heeft een one size maat maar dankzij de rekbare kap past iedereen deze vampieren pruik.

Pruik Vampier Productspecificaties

  • Synthetische pruik
  • One size met rekbare kap
  • Gratis eenmalige gebruik haarnetje.
  • Kleur: tweekleurig zwart-wit
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Pruik Vampier voor tijdens Halloween

Kruip een keer uit je veilige comfortabele schulp en wees de slechterik met deze Pruik vampier. Deze vampier pruik is een zeer herkenbare toevoeging op jouw vampieren kostuum. Pruik vampier voor tijdens Halloween of andere griezel feesten. Kom een kijkje nemen in onze winkel waar wij speciaal een Halloween corner hebben voor de griezels onder ons waar ook de Pruik Vampier tussen hangt!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.