Meisjes vampier kostuum Empress

Meisjes vampier kostuum Empress

Het Meisjes Vampier kostuum empress is ideaal als jij op zoek bent naar een outfit voor Halloween. Het Meisjes vampier kostuum Empressis in dezelfde stof en kle... Lees meer

20163008
Neem contact op voor de levertijd
€29,95 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Meisjes Vampier kostuum empress is ideaal als jij op zoek bent naar een outfit voor Halloween. Het Meisjes vampier kostuum Empressis in dezelfde stof en kleurcombinatie gemaakt als het Dames Vampier kostuum Empress. Wat het kostuum zo bijzonder maakt en leuk als ouder & kind combinatie.

Productspecificatie: Meisjes Vampier kostuum Empress

  •     Bestaat uit: Jurkje en een kraag met lint
  •     Maat: 4-6, 7-9 en 10-12
  •     Kleur: Op de afbeelding weergegeven

Meisjes vampier kostuum Empress combineren.

Dit zorgt ervoor dat je Meisjes vampier kostuum empress kunt combineren door samen met je moeder als Vampier empress naar een feestje te gaan. Zelfs voor de heren en jongens is er in div. maten het Vampier kostuum Emperor gemaakt voor het hele gezin. Voor meer kostuums of om samen met je gezin verkleed te gaan kun je bij PartyCorner online kijken of een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar je diverse Halloween kostuums kunt kopen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.