Halloween oogmasker rat kopen

Halloween oogmasker rat kopen

Een mooi Halloween oogmasker ratnu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en zijn te combineren met andere... Lees meer

53160035
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een mooi Halloween oogmasker ratnu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en zijn te combineren met andere verkleed artikelen bij PartyCorner om zo jouw perfecte glitter outfit samen te stellen.

Halloween oogmasker rat voor een thema feest.

Dit Halloween oogmasker rat is perfect voor iemand die een gek en grappig oogmasker wil kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Met dit halloween oogmasker ratis jouw outfit compleet. en kun je incognito verschijnen op het feest.

Productspecificatie: Halloween oogmasker rat

  •             Kleuren: zoals op foto
  •             Bestelbaar in: maat one size fis all
  •             Materiaal: kunststof
  •             Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Halloween oogmasker rat online kopen.

Dit Halloween oogmasker rat heeft aan de achter zijde een band zodat deze voor iedereen op de juiste plek zit. dit oogmasker is online te bestellen maar kom gerust eens een kijkje bij ons in de winkel in het centrum van zaandam nemen. Hier kan jij zelf jouw thema outfits samenstellen en alles passen om te zien wat het best bij elkaar past.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.