Halloween outfit Non

Halloween outfit Non

Halloween outfit non om te verschijnen op de nacht van Halloween of tijdens jouw griezelfeest. Onze Halloween outfit non is een lange slank afkledende jurk in g... Lees meer

15781702
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween outfit non om te verschijnen op de nacht van Halloween of tijdens jouw griezelfeest. Onze Halloween outfit non is een lange slank afkledende jurk in grijze kleuren. Het dragen van een nonnenkap met het bijpassende riemje en een beetje witte schmink maakt deze Halloween outfit Non compleet. Deze duivelse Halloween outfit non is alleen bestelbaar in de maat 38/40. Het kruis ketting en schoenen zijn apart bestelbaar.

Productspecificatie Halloween outfit Non:

  • Kleur: grijs
  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester
  • Exclusief: ketting en schoenen

Halloween outfit kopen

Voor je het weet staat de griezeligste periode van het jaar weer voor de deur. Tijdens Halloween wil jij er natuurlijk spectaculair uitzien en zo duister mogelijk. Halloween outfit Non is een dames nonnen pak en is precies wat de dames nodig hebben tijdens Halloween. Bestel de Halloween outfit Non nu online.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.