Griezel decoratie wit spookje

Griezel decoratie wit spookje

Halloween witte spook hangdecoratie versiering is een eyecatcher als het gaat om spook feestjes. De witte Spook Decoratie is ook nog in 3 andere fluor kleuren b... Lees meer

1143670
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween witte spook hangdecoratie versiering is een eyecatcher als het gaat om spook feestjes. De witte Spook Decoratie is ook nog in 3 andere fluor kleuren bestelbaar de neon groen, oranje, pink en de meest verkochten witte spook decoratie van 50cm lang die aan een decoratieve spiraal hangt waardoor deze op en neer kan bewegen.


Of het nu om een griezel feestje Halloween party of een spook feestje PartyCorner heeft hangversiering aankleding feest thuis of in een zaal in elk thema feest of decoratie hebben wij in jouw thema de hangdecoratie niet laat het ons weten zodat wij het op tijd alsnog kunnen leveren.

Deze Halloween witte spook hangdecoratie versiering is een lief wit spookje dat in het uitgebreide assortiment van Halloween accessoires te vinden is.

Produktinformatie Halloween witte spook hangdecoratie

  • Materiaal: 100% polyester doek
  • Polystyreen binnenwerk
  • Kleur: wit
  • Maat: 50cm
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar

Spook hangdecoratie voor Halloween

Deze witte spook hangdecoratie voor Halloween stelt een spookje voor. Deze bevat een piepschuim polystyreen ronde kop waar op twee ogen en een zwarte mond zijn gedecoreerd. Dit wittte spook hangdecoratie bevat ook armen die door een metalen staf die in elk gewenste positie gebogen kan worden. Een dun wit stof is ook aanwezig voor een echt spook effect.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.