Decoratie Gezichtsloze geest

Decoratie Gezichtsloze geest

Halloween decoratie Gezichtsloze geestis een ophangbare Halloween geest waar de handboeien nog aan zitten. Deze gruwelijke decoratie is ideaal om jouw huis tot ... Lees meer

7577831
€16,50 € 13,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween decoratie Gezichtsloze geestis een ophangbare Halloween geest waar de handboeien nog aan zitten. Deze gruwelijke decoratie is ideaal om jouw huis tot een spookhuis te verbouwen. en leuk te combineren met onze andere Halloween artikelen.

Productspecificatie: Decoratie Gezichtsloze geest

  •         Decoratie Gezichtsloze geest heeft een lengte van 100cm x 30cm
  •         Matriaal:  5% polystyrene 85% polyester 10% plastic
  •         Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder.
  •         Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Halloween Decoratie Gezichtsloze geest online kopen.

Halloween decoratie Gezichtsloze geest is een ophangbare gezichtsloze geest die je bij elk spookhuis tegenkomt en zeker niet op jouw thema feest kan missen. Deze geest is ideaal om jouw huis te versieringen in het Halloween thema. Bekijk onze andere Halloween artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.