Glitter oorbellen

Glitter oorbellen

Deze glitter oorbellen zijn bestemd om jouw disco outfit compleet te maken zeg nu zelf een disco jurkje is niet compleet glitter oorbellen met de zilveren metal... Lees meer

45884189
Neem contact op voor de levertijd
€3,10 € 2,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze glitter oorbellen zijn bestemd om jouw disco outfit compleet te maken zeg nu zelf een disco jurkje is niet compleet glitter oorbellen met de zilveren metallic glitter kleur. De disco glitter oorbellen zijn als insteek oorbellen gemaakt van lichtgewicht plastic zodat deze gemakkelijk te dragen zijn. De oorbellen worden met een clip aan de oren bevestigd, waardoor gaatjes voor deze glitter oorbellen niet nodig zijn. 

Productspecificaties glitter oorbellen

  • Materiaal: plastic
  • Kleur: zilverkleurig met glitter details
  • Details: clip oorbellen
  • Thema: disco ,hippie

Zilverkleurige oorbellen dragen als je geen gaatjes hebt 

Als je graag zilverkleurige oorbellen wil dragen, maar geen gaatjes hebt dan kun je toch deze oorbellen met glitters voor dames dragen. Dit stel glimmende oorbellen uit de jaren 60s wat toen de trendy disco oorbellen waren maar ook als hippie oorbellen werden gedragen zijn opnieuw uitgebracht en bij ons blijven in de sierraden collectie opgenomen. Het dragen deze glitter and glamour oorbellen is dan ook een must voor elke vrouw die passende zilverkleurige oorbellen kopen wilt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.