Boa glossy wit/zilver

Boa glossy wit/zilver

Deze boa glossy wit met zilver hebben wij speciaal geselecteerd voor het feest dat jij gaat geven! Deze boa is natuurlijk gemaakt van hoge kwaliteit materiaal t... Lees meer

23943654
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze boa glossy wit met zilver hebben wij speciaal geselecteerd voor het feest dat jij gaat geven! Deze boa is natuurlijk gemaakt van hoge kwaliteit materiaal tegenover een zeer voordelige prijs! De boa's zijn te verkrijgen in vele kleuren! Een hele mooie glossy boa! perfect om te dragen tijdens ieder concert, feest of andere bezigheden! 

Productspecificaties: Boa glossy wit/zilver

  • kleur: wit met zilver
  • lengte: 1,80m
  • Gewicht: 50 gram

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema Christmas Party of The Year met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE gekleed zijn, dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Toppers 2017

Gaan de Toppers in 2017 weer naar de arena of zoeken ze een andere locatie in 2017. Toppers 2017 is nog niet bekend maar zodra het bekent is zullen wij van PartyCorner.nl tradietie getrouw wederom weer als eerste een volledge Toppers 2017 colletie presenteren. Toppers kleding 2017 en toppers accessoires worden enkele modellen zullen weer exclusief ontworpen worden voor PartyCorner.nl. bestaat Toppers 2017 weer uit René Froger en Gerard Joling, Jeroen van der Boom.of wordt het muziek stokje overgedragen. Met dit toppers trio en vele gastoptredes gaat jaarlijks het populair muziekfeest in mei van start het  meezing muziekspektakel van het jaar. jij kunt erbij zijn met je eigen speciale toppers outfit. je complete toppers outfit 2017 kunt u gemakkelijk bestellen bij partyCorner in Zaandam 20 minuten rijden van de arena. bezoek regelmatig onze wedsite voor het nieuwe thema van Toppers 2017 en kies uw bijpassende Toppers 2017 outfit.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.