Disco ketting online kopen

Disco ketting online kopen

Zilver kleurige disco ketting neemt je terug in de tijd van disco muziek en John Travolta in crease. Het bekende nek sieraad bestaat uit een hanger met het word... Lees meer

62793755
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zilver kleurige disco ketting neemt je terug in de tijd van disco muziek en John Travolta in crease. Het bekende nek sieraad bestaat uit een hanger met het word disco aan een ketting. Draag deze ketting bij je disco outfit en geniet van de disco muziek. Met deze ketting disco ga jij met een goed gevoel het feest in.

Discokleding combineren met een disco ketting.

Ga jij naar een discofeest? Dat betekent dat u een aantal unieke sieraden nodig heeft om te combineren met de disco kleding. Wij kunnen u daarbij helpen dankzij onze collectie van disco sieraden die ontworpen zijn door de beste experts in de thema branche over de hele wereld. Draag deze Zilver kleurige disco ketting en maak je disco outfit compleet.

Productspecificatie: Ketting disco deluxe

  • Soort: hals Ketting
  • Thema:disco
  • Bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  • lengte 50 cm

Disco Ketting online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals deze Disco ketting combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel onze leuke Disco ketting online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.