Dames Pruik wit/zilver

Dames Pruik wit/zilver

Pruik wit/zilver is een langere bobline pruik en heeft de mooie kleur wit/zilver. Deze pruik is dan ook perfect voor een disco thema. De Pruik wit/zilver heeft ... Lees meer

6051750
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik wit/zilver is een langere bobline pruik en heeft de mooie kleur wit/zilver. Deze pruik is dan ook perfect voor een disco thema. De Pruik wit/zilver heeft een rechte pony wat deze pruik juist zo uniek maakt. Deze pruik is met een disco kostuum helemaal compleet. Bekijk dus ook ons ruime assortiment in disco kostuums om van de Pruik wit/zilver een geheel te maken.

Pruik wit/zilver Productspecificatie:

  • Pasvorm: Perfecte pasvorm
  • Maat: One size fits all
  • Kleur: Wit/zilver van kleur
  • Materiaal: Synthetisch

Pruik wit/zilver

Deze Pruik wit/zilver is een leuke pruik voor een disco thema, maar ook voor een films en sterren thema omdat het heel erg lijkt op het haar van Lady Gaga. Bekijk de Pruik wit/zilver in onze winkel of bestel de pruik op onze site.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.