Enge Zombie prop met lichtgevende ogen

Enge Zombie prop met lichtgevende ogen

Enge zombie prop met lichtgevende ogen koop je nu bij PartyCorner.nl! Deze zombie prop komt goed van pas bij het maken van je eigen spookhuis. Deze Enge Zombie ... Lees meer

41508992
€43,95 € 35,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Enge zombie prop met lichtgevende ogen koop je nu bij PartyCorner.nl! Deze zombie prop komt goed van pas bij het maken van je eigen spookhuis. Deze Enge Zombie prop met lichtgevende ogen is in het donker perfect te zien door zijn oplichtende ogen. Voor het inrichten van een Halloween party of om je buurt onveilig te laten lijken koop dan deze enge Zombie prop met lichtgevende ogen.

Hangende enge zombie prop met lichtgevende ogen


Deze enge elektrische decoratie hebben wij in vele modellen. Elke Halloween decoratie in de vorm van een pop (ook wel zombie prop genoemd) heeft zijn eigen karakter. Deze schrikwekkende, hangende enge zombie prop kan op twee verschillende manieren aangedreven worden, zowel elektrisch (220 volt) als op drie AA-batterijen.

Kijk ook eens naar de rest van onze uitgebreide Halloween collectie voor veel meer angstaanjagende Halloween decoratie en zombie props! op youtube

Productdetails: Enge Zombie prop met lichtgevende ogen

  • Lichtgevende ogen
  • Alleen geschikt voor indoor gebruik
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op  knoopcel batterijen (niet meegeleverd)
  • 150 cm groot (Levensgroot)

Enge Zombie prop met lichtgevende ogen als Zombie rekwisieten en decoraties

Deze freaky zombie props zijn onmisbaar op elk Halloween feestje! Met onze enorme collectie aan zombie rekwisieten en decoraties zul je zeker vinden wat je nodig hebt om je zombie thema-feestje te perfectioneren. Deze wezens hebben geen hersenen, maar ze willen zeker jouw vlees en bloed!

Deze zombie prop heeft lichtgevende ogen en het lijkt alsof hij door een andere zombie uit de Walking Dead is aangevallen! De lichtgevende ogen werken met een geluid sensor, wat betekent dat hij reageert op geluid van buitenaf!

Geloof jij in zombie en horror verhalen?

Grote Halloween decoraties! Dit 150 cm grote skelet draagt een zwarte cape met capuchon! Er hangt wit gaas om hem heen wat doet denken aan spinnenwebben, griezelig! Deze zombie pop matched goed met onze andere Halloween props! Bestel je deze enge zombie prop met lichtgevende ogen in combinatie met twee andere zombie poppen? Dan krijg je een leuke korting!

Elektrische decoratie Zombie prop voor Halloween

Horror zombieprop als halloweendecoratie! In zijn ogen zitten lichteffecten en de zombieprop is eenvoudig op te hangen. Dit zombiekarakter is 110 cm lang (Levensgroot) en werkt op batterijen (drie knoopcel baterijen, niet inbegrepen). 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.