Diadeem konijnenoren kort

Diadeem konijnenoren kort

Deze Diadeem konijnenoren kort ook wel bunny oren genoemd is leuk voor een verkleed feest of misschien ook leuk voor tijdens de Pasen. Ben jij een lief konijntj... Lees meer

620482
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Diadeem konijnenoren kort ook wel bunny oren genoemd is leuk voor een verkleed feest of misschien ook leuk voor tijdens de Pasen. Ben jij een lief konijntje dan is deze diadeem perfect voor jou! De van 100% polyester satijn gemaakte Diadeem konijnenoren kort hebben een lengte van 35 centimeter en zijn binnen 2-3 werkdagen leverbaar.

Met deze Diadeem konijnenoren kan je als een van de echte bunny playmates verkleden. Bij het opzetten van deze oren kan het dat je als konijntje wordt aangezien. Let dus op dat er geen jagers in de buurt zijn.

Diadeem konijnenoren kort Productspecificatie

  • Kleur: wit met roze
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit: Diadeem met oren

Diadeem konijnen oren kort

Diadeem konijn oren kort kunt u online bestellen via onze webshop. Met een snelle levering sturen wij deze diadeem naar u opgegeven adres,. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen waaronder deze oren die voor meerder thema feesten geschikt is. De Diadeem konijn oren kort kan je ook komen bekijken in onze grote winkel in Zaandam, kom gezellig een keer langs!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.