Konijnenpak

Konijnenpak

Een konijnenpak is al jarenlang een populair item tijdens carnaval. Ze zeggen niet voor niets "bij de konijnen af" op een vrijgezellenfeest. Ga samen met je vri... Lees meer

9695079
Neem contact op voor de levertijd
€37,48 € 24,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een konijnenpak is al jarenlang een populair item tijdens carnaval. Ze zeggen niet voor niets "bij de konijnen af" op een vrijgezellenfeest. Ga samen met je vriedje of je ouders verkleed als de roze konijn. Kies voor dit dierenkostuum en de hele familie staat in het teken van het roze konijn!

Konijnenpak kopen

Dit roze konijnen pak bestaat uit een jumpsuit met de rits aan de voorzijde in  twee kleuren roze en wit. De pluche stof voelt als een konijnen huidje aan. Zelfs de grapige lange oren zijn nagemaakt. Een capuchon in de vorm van een konijnen kop met de witte wipneus maakt het konijnen pak compleet.

Konijnen pak wassen

Het voordeel van dit kostuum is dat het konijnen pak eenvoudig te wassen is waardoor je het pak naar verschillende feestjes kunt dragen! Door het pak met een mild reinigingsmiddel te wassen in de handwas, blijft de stof van het konijnen kostuum extra zacht en comfortabel.

Konijnenpak specificaties

Het Konijnenpak van partycorner is gemaakt van pluche waardoor het pak extra zacht aanvoelt. Omdat het Konijnen kostuum uit één deel bestaat, met de rits aan de voorkant is deze gemakkelijk uit en aan te trekken en zit erg comfortabel. Het maatadvies voor dit Konijnenpak is voor kinderen tot maximaal 1,40 van ± 7 tot 10 jaar.

Een Dieren pak kopen

Een dierenpak kopen zoals een Pluche Konijnenpak. Wij hebben het leukste dieren pak voor jouw in de collectie

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.