Realistische konijn masker kopen

Realistische konijn masker kopen

Het konijn masker​ van foam heeft een realistische maar toch leuke blik. Ook is het masker mooi gekleurd dat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt.... Lees meer

58918718
Neem contact op voor de levertijd
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het konijn masker​ van foam heeft een realistische maar toch leuke blik. Ook is het masker mooi gekleurd dat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. Kies voor dit grappige realistische konijn masker om jouw feest outfit compleet te maken en er leuk gekleed bij te lopen. Een masker als deze is uiteraard leuk bij een feest waar het thema is dat niemand zijn gezicht toont.

Een realistische konijn masker online kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Konijn masker

  • Materiaal: Foam
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Advies leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Type: half masker

Realistische konijn masker online kopen.

Wil je dit Realistische konijn masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires zodat jij altijd jouw perfect outfit kan samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.