Dames gladiator kostuum Cladius

Dames gladiator kostuum Cladius

Ben jij een echte vechter en sta je achter Cladius? Dan is deze dames Gladiator kostuum iets voor jou! We gaan terug naar de oude Romeinse tijd met onze dames G... Lees meer

15971224
€23,95 € 21,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij een echte vechter en sta je achter Cladius? Dan is deze dames Gladiator kostuum iets voor jou! We gaan terug naar de oude Romeinse tijd met onze dames Gladiator kostuum Cladius. Het woord gladiator is afgeleid van gladius, in het Latijns staat dit voor zwaard en betekend zwaardvechter. Gladiatoren vechten voor leven en dood. Ben jij een echte vechter? Bestel dan dit prachtige dames Gladiator kostuum Cladiusen ga als gladiator duo Cladius.

Productspecificatie Dames gladiator kostuum Cladius:

  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: historisch bruin
  • Zowel in de heren als kinder uitvoering bestelbaar

Dames gladiator kostuum kopen

De dames gladiator kostuum heeft de ideale uitstraling van een historische vechter. Om de toeschouwers tevreden te stellen in het oude Rome moet je volledig je best doen om het gevecht te winnen. Durf jij het gevecht aan te gaan met deze unieke dames gladiator kostuum voor de echte vechters? Bestel dit kostuum dan nu online bij partyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.