Piraten kostuum dames

Piraten kostuum dames

Kom aan boord mijn piraat! Deze Piraten kostuum voor dames steelt de harten van alle piraten. Ga jij op jacht naar de mannelijke schat van een piraat? Met de pi... Lees meer

15849094
€23,95 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kom aan boord mijn piraat! Deze Piraten kostuum voor dames steelt de harten van alle piraten. Ga jij op jacht naar de mannelijke schat van een piraat? Met de piraten kostuum dames maak je de meeste kans om een piraat aan de haak te slaan op het piratenfeest, Halloween of carnaval Piraten. Het Piraten kostuum dames is alleen in de maat M 38/40 leverbaar bestaande uit jurk en corset hesje. Opmerkingen: accessoires  zo als hoed kousen en schoenen zijn apart bestelbaar.

Productspecificaties Piraten kostuum dames:
  •     Kleur: rood zwart
  •     Materiaal: fluweel met lycra en satijn brokaat
  •     Inclusief: jurkje en corset
  •     Maat: M 38-40, L 42-44
  •     Onderhoud: handwas

Piraten kostuum dames

De leukste piraten kostuums koop je online bij PartyCorner. Ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam om je gehele piraten collectie zelf samen te stellen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.