Dames Gladiator kostuum

Dames Gladiator kostuum

Dit historische Gladiator kostuum voor dames is een compleet luxe jurkje. Dit traditionele dames Gladiator kostuum heeft een rijke uitstraling. De geweldige Gla... Lees meer

15971918
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit historische Gladiator kostuum voor dames is een compleet luxe jurkje. Dit traditionele dames Gladiator kostuum heeft een rijke uitstraling. De geweldige Gladiator kostuum is leverbaar in maat L bestaande uit een versiert corset bovenstukje met versierde schoudergedeelte rode lange rok. De romeinse sandalen bij dit Dames Gladiator kostuum apart bestelbaar.

Productspecificatie:
  • Kleur: bruin
  • Helm goud kleurig met rode tooi
  • Cape: rood
  • Maat: L
  • Bestaat uit: lange rok, corset met aplicaties

Dames Gladiator outfit

Dit dames Gladiator outfit heeft een echte historische uitstraling uit de romeinse tijd. Om de toeschouwers tevreden te stellen in het oude Rome. Bestel dit Dames Gladiator kostuum online bij Partycorner.nl

Met de chique tuniek, de rode rok, ben jij een echte verschijning! Je hoeft niet bang te zijn dat één van jouw mede vechters het zelfde Gladiator kostuum zal hebben, onze kostuums zijn zeer uniek en bijna nergens verkrijgbaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.