Dag van de doden oogmaskers

Dag van de doden oogmaskers

Het  dag van de doden oogmaskers is door zijn prijs een uitstekende koop en is ook nog in twee andere kleuren bestelbaar. De Dia de los Muertos, door andere als... Lees meer

53115449
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het  dag van de doden oogmaskers is door zijn prijs een uitstekende koop en is ook nog in twee andere kleuren bestelbaar. De Dia de los Muertos, door andere als de dag van de doden genoemd, is een nationale feestdag die uitbundig wordt gevierd in Mexico en de rest van Latijns Amerika. Het is de dag waarop de doden worden geëerd.

De kleuren van de drie Dag van de doden oogmaskers zijn paars, neon groen en rood

Het is een goedkoop Mexicaans oogmasker met prachtige kleurige details versiert met zijde bloemen. Dit gekleurde oogmasker is in zijn totale afwerking spectaculair.

De gehele omtrek van dit Dag van de doden oogmaskers is met een sierrand afgewerkt.

De basis van het oogmasker wit met decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Mexicaans kleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit Dag van de doden oogmaskers is met een sierrand afgewerkt.

Dag van de doden oogmaskers

De  dag van de doden oogmaskers is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Dag van de doden oogmaskers

Product informatie:  

  • Materiaal: kunststof met zwart kleurig band
  • Kleur: wit met kleurige details
  • Maat: one size fits most

Mexicaans katten masker en bijpassende dag van de doden jurken in vele varianten

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende dag van de doden jurken in diversen modellen in vele varianten en nog veel meer in onze dag van de doden collectie 2017. in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam Waar kan deze Dag van de doden oogmaskers passen  kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.