Katten masker dag van de doden

Katten masker dag van de doden

Dit dames Mexicaans katten masker dag van de doden is nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Om het Mexicaans katten masker is geschikt om te dragen tijdens de dag va... Lees meer

53102399
€10,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit dames Mexicaans katten masker dag van de doden is nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Om het Mexicaans katten masker is geschikt om te dragen tijdens de dag van de doden, bal masqué, carnaval of thema feest het is ideaal om je te verschuilen zodat er geen gezicht herkenning is tijdens deze evenementen om het spannend te maken.

Dit Mexicaans katten masker dag van de doden is fel gekleurd en versierd naar Mexicaans patroon. Het prachtige Dia de los Muertos katten masker wit is leuk te gebruiken is tijdens een dag van de doden feest met dresscode. en te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Product omschrijving: Katten masker dag van de doden

  •     Masker: zoals op foto
  •     Kleur: wit en multi kleurig
  •     Materiaal: kunststof
  •     Maat: one size fits all
  •     Inclusief: bevestiging band achterzijde

Een Mexicaans katten masker dag van de doden kopen.

De contour van het Mexicaans katten masker dag van de doden is versierd met kleurige decoratie. Het masker is vast te maken door een elastische band. Dit katten masker is perfect als vermomming in het beroemde Dia de los Muertos of een gemaskerd bal!

De Dia de los Muertos,door andere als de dag van de doden genoemd, is een nationale feestdag die uitbundig wordt gevierd in Mexico en de rest van Latijns Amerika. Het is de dag waarop de doden worden geëerd.

Mexicaans katten masker en bijpassende dag van de doden jurken in diversen modellen combineren.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende dag van de doden jurken in diversen modellen in vele varianten en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2017. in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je dit Mexicaans katten masker dag van de doden passen kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.